TITS AT TEA TIME_2

Välkommen till en burlesk eftermiddag med The Royal Roses Burlesque TroupeTits at Tea Time

Den 27 oktober förvandlas Hjorthagens Folkkulturcentrum till en syndens boning; The Royal Roses bjuder på tuttar, tassels och tokigheter i Tits at Tea Time. De bjuder också på ett utländskt rödhårigt yrväder, "The most saucy glitterboy on this side of the Northern hemisphere", en högljudd konferencier med en mun som borde tvättas med såpa och självklart sig själva. Kom och hör den smaskiga berättelsen om hur Rosorna blev som de blev, och ta del av deras mörkaste och mest ogudaaktiga och omoraliska hemligheter... 

Datum: Lördagen den 27 oktober
Tid: Dörrarna öppnar 14.30, showen börjar 15.00 och är i två akter. Showen beräknas sluta ca 17.00
Plats: Folkkulturcentrum i Hjorthagen, Artemisgatan 19 (röd linje till Ropsten, gå ut längst bak mot Hjorthagen, upp för rullbandet och rulltrappan och sen är det direkt till vänster, ca 8 minuter från T-centralen)
Pris: 100 kr förköp

KÖP DIN BILJETT SÅ HÄR:
BG: Betala in 100 kr till bankgiro 869-9308 och skriv ditt namn i meddelanderutan. Maila sedan till theroyalroses@gmail.com och meddela att du köpt biljett så får du en mailbekräftelse när vi har sett att pengarna har kommit in.
Paypal: Betala in 100 kr till theroyalroses@gmail.com via PayPal. Maila sedan till theroyalroses@gmail.com och meddela att du köpt biljett så får du en mailbekräftelse när vi har sett att pengarna har kommit in.

Begränsat antal platser. 
På Folkkulturcentrum finns ett café där du kan köpa något att dricka i pausen; vin eller bubbel, eller kanske en kopp te? ;)